بصیر, زهرا, پیغان, رحیم. (1400). مطالعه تأثیر جایگزینی پودر ضایعات‌ مرغ بجای پودر ماهی در جیره‌ غذایی بر ساختار بافت‌شناسی روده تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus). , 76(4), 467-475. doi: 10.22059/jvr.2021.321319.3143
زهرا بصیر; رحیم پیغان. "مطالعه تأثیر جایگزینی پودر ضایعات‌ مرغ بجای پودر ماهی در جیره‌ غذایی بر ساختار بافت‌شناسی روده تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)". , 76, 4, 1400, 467-475. doi: 10.22059/jvr.2021.321319.3143
بصیر, زهرا, پیغان, رحیم. (1400). 'مطالعه تأثیر جایگزینی پودر ضایعات‌ مرغ بجای پودر ماهی در جیره‌ غذایی بر ساختار بافت‌شناسی روده تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)', , 76(4), pp. 467-475. doi: 10.22059/jvr.2021.321319.3143
بصیر, زهرا, پیغان, رحیم. مطالعه تأثیر جایگزینی پودر ضایعات‌ مرغ بجای پودر ماهی در جیره‌ غذایی بر ساختار بافت‌شناسی روده تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus). , 1400; 76(4): 467-475. doi: 10.22059/jvr.2021.321319.3143


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب