مشهدی, محمدعلی. (1400). چرا هویج ها نارنجی شدند؟ تأثیر پرورش گزینشی در استاندارد شدن گونه ها. , 17(2), 55-62.
محمدعلی مشهدی. "چرا هویج ها نارنجی شدند؟ تأثیر پرورش گزینشی در استاندارد شدن گونه ها". , 17, 2, 1400, 55-62.
مشهدی, محمدعلی. (1400). 'چرا هویج ها نارنجی شدند؟ تأثیر پرورش گزینشی در استاندارد شدن گونه ها', , 17(2), pp. 55-62.
مشهدی, محمدعلی. چرا هویج ها نارنجی شدند؟ تأثیر پرورش گزینشی در استاندارد شدن گونه ها. , 1400; 17(2): 55-62.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب