اسماعیلی, نعمت, دیانی, امید, طهماسبی, رضا, شریفی حسینی, محمدمهدی, حاج علیزاده, زهره. (1400). تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های شکمبه در گوسفند کرمانی. , 23(3), 451-462. doi: 10.22059/jap.2021.317000.623587
نعمت اسماعیلی; امید دیانی; رضا طهماسبی; محمدمهدی شریفی حسینی; زهره حاج علیزاده. "تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های شکمبه در گوسفند کرمانی". , 23, 3, 1400, 451-462. doi: 10.22059/jap.2021.317000.623587
اسماعیلی, نعمت, دیانی, امید, طهماسبی, رضا, شریفی حسینی, محمدمهدی, حاج علیزاده, زهره. (1400). 'تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های شکمبه در گوسفند کرمانی', , 23(3), pp. 451-462. doi: 10.22059/jap.2021.317000.623587
اسماعیلی, نعمت, دیانی, امید, طهماسبی, رضا, شریفی حسینی, محمدمهدی, حاج علیزاده, زهره. تأثیر استفاده از سطوح مختلف پوشش مغز پسته بر خوراک مصرفی، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های شکمبه در گوسفند کرمانی. , 1400; 23(3): 451-462. doi: 10.22059/jap.2021.317000.623587


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.