شمس, زهرا, عشقی, سعید, تفضلی, عنایت اله, قرقانی, علی. (1400). بررسی تغییرات میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی، ترکیبات فنلی، رنگیزه‌های فتوسنتزی و صفات کمی میوه ‏در چهار ژنوتیپ‌ وحشی تمشک سیاه (‏Rubus sanctus‏) در مراحل مختلف رسیدگی ‏. , 52(1), 153-169. doi: 10.22059/ijhs.2019.285461.1680
زهرا شمس; سعید عشقی; عنایت اله تفضلی; علی قرقانی. "بررسی تغییرات میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی، ترکیبات فنلی، رنگیزه‌های فتوسنتزی و صفات کمی میوه ‏در چهار ژنوتیپ‌ وحشی تمشک سیاه (‏Rubus sanctus‏) در مراحل مختلف رسیدگی ‏". , 52, 1, 1400, 153-169. doi: 10.22059/ijhs.2019.285461.1680
شمس, زهرا, عشقی, سعید, تفضلی, عنایت اله, قرقانی, علی. (1400). 'بررسی تغییرات میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی، ترکیبات فنلی، رنگیزه‌های فتوسنتزی و صفات کمی میوه ‏در چهار ژنوتیپ‌ وحشی تمشک سیاه (‏Rubus sanctus‏) در مراحل مختلف رسیدگی ‏', , 52(1), pp. 153-169. doi: 10.22059/ijhs.2019.285461.1680
شمس, زهرا, عشقی, سعید, تفضلی, عنایت اله, قرقانی, علی. بررسی تغییرات میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی، ترکیبات فنلی، رنگیزه‌های فتوسنتزی و صفات کمی میوه ‏در چهار ژنوتیپ‌ وحشی تمشک سیاه (‏Rubus sanctus‏) در مراحل مختلف رسیدگی ‏. , 1400; 52(1): 153-169. doi: 10.22059/ijhs.2019.285461.1680


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.