ذوالعلمین, ایدا, موحد, سارا, عزیزی, محمد حسین, احمدی چناربن, حسین. (1400). دانش مقایسه ای تأثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌ های گندم و ذرت. , (), -. doi: 10.22059/ijbse.2021.315241.665370
ایدا ذوالعلمین; سارا موحد; محمد حسین عزیزی; حسین احمدی چناربن. "دانش مقایسه ای تأثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌ های گندم و ذرت". , , , 1400, -. doi: 10.22059/ijbse.2021.315241.665370
ذوالعلمین, ایدا, موحد, سارا, عزیزی, محمد حسین, احمدی چناربن, حسین. (1400). 'دانش مقایسه ای تأثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌ های گندم و ذرت', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijbse.2021.315241.665370
ذوالعلمین, ایدا, موحد, سارا, عزیزی, محمد حسین, احمدی چناربن, حسین. دانش مقایسه ای تأثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌ های گندم و ذرت. , 1400; (): -. doi: 10.22059/ijbse.2021.315241.665370


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.