صالحی شیخی, مجتبی, نخزری مقدم, علی, راحمی کاریزکی, علی, محمداسمعیلی, مجید. (1400). تأثیر رقم نخودفرنگی و نسبت‌های کشت مخلوط جایگزینی و افزایشی نخودفرنگی و اسفناج بر عملکرد و شاخص‌های رقابت. , 23(4), 952-939. doi: 10.22059/jci.2020.302557.2395
مجتبی صالحی شیخی; علی نخزری مقدم; علی راحمی کاریزکی; مجید محمداسمعیلی. "تأثیر رقم نخودفرنگی و نسبت‌های کشت مخلوط جایگزینی و افزایشی نخودفرنگی و اسفناج بر عملکرد و شاخص‌های رقابت". , 23, 4, 1400, 952-939. doi: 10.22059/jci.2020.302557.2395
صالحی شیخی, مجتبی, نخزری مقدم, علی, راحمی کاریزکی, علی, محمداسمعیلی, مجید. (1400). 'تأثیر رقم نخودفرنگی و نسبت‌های کشت مخلوط جایگزینی و افزایشی نخودفرنگی و اسفناج بر عملکرد و شاخص‌های رقابت', , 23(4), pp. 952-939. doi: 10.22059/jci.2020.302557.2395
صالحی شیخی, مجتبی, نخزری مقدم, علی, راحمی کاریزکی, علی, محمداسمعیلی, مجید. تأثیر رقم نخودفرنگی و نسبت‌های کشت مخلوط جایگزینی و افزایشی نخودفرنگی و اسفناج بر عملکرد و شاخص‌های رقابت. , 1400; 23(4): 952-939. doi: 10.22059/jci.2020.302557.2395


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب