حسین پور, مهناز, مشکینی, سعید, حسین نجد گرامی, ابراهیم. (1399). مقایسه اثر ال-کارنیتین و بتائین بر روی روغن‌های ماهی و ذرت در جیره غذایی، و تأثیر آنها بر پروفایل اسیدهای چرب و شاخص‌های خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 75(3), 288-299. doi: 10.22059/jvr.2019.279041.2922
مهناز حسین پور; سعید مشکینی; ابراهیم حسین نجد گرامی. "مقایسه اثر ال-کارنیتین و بتائین بر روی روغن‌های ماهی و ذرت در جیره غذایی، و تأثیر آنها بر پروفایل اسیدهای چرب و شاخص‌های خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 75, 3, 1399, 288-299. doi: 10.22059/jvr.2019.279041.2922
حسین پور, مهناز, مشکینی, سعید, حسین نجد گرامی, ابراهیم. (1399). 'مقایسه اثر ال-کارنیتین و بتائین بر روی روغن‌های ماهی و ذرت در جیره غذایی، و تأثیر آنها بر پروفایل اسیدهای چرب و شاخص‌های خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 75(3), pp. 288-299. doi: 10.22059/jvr.2019.279041.2922
حسین پور, مهناز, مشکینی, سعید, حسین نجد گرامی, ابراهیم. مقایسه اثر ال-کارنیتین و بتائین بر روی روغن‌های ماهی و ذرت در جیره غذایی، و تأثیر آنها بر پروفایل اسیدهای چرب و شاخص‌های خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1399; 75(3): 288-299. doi: 10.22059/jvr.2019.279041.2922


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.