
تعداد نشریات | 163 |
تعداد شمارهها | 6,839 |
تعداد مقالات | 73,771 |
تعداد مشاهده مقاله | 135,957,970 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 105,900,845 |
کشتار مرغ و مراحل آن در کشتارگاههای ایران | ||
علمی- ترویجی (حرفهای) دامِستیک | ||
دوره 20، شماره 1 - شماره پیاپی 16، خرداد 1399، صفحه 50-53 اصل مقاله (445.75 K) | ||
نوع مقاله: ارتباطات علمی | ||
نویسنده | ||
ملیکا ستوده ئیان* | ||
دانشجوی کارشناسی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران | ||
چکیده | ||
کشتارگاههای طیور کشور به منظور بازرسی گوشت جهت حصول اطمینان از سلامتی، قابلیت عرضه و مصرف گوشتهای تولیدی تأسیس شدهاند و دارای فعالیت میباشند. امروزه بازرسی گوشت به دلیل بیماریهای مشترک بین انسان و دام و همچنین عرضه گوشت با کیفیت مناسب از هر لحاظ برای مصرفکننده از اهمیت بالایی برخوردار است. این وظیفه بر عهده دامپزشکان، بازرسان فعال گوشت و کارشناسان علوم دامی میباشد. محل احداث یک کشتارگاه باید از جنبههای مختلف مورد بررسی قرار بگیرد، به عنوان مثال کشتارگاه باید در فاصله مناسبی از شهر و مناطق مسکونی باشد تا از بروز بیماریهای احتمالی جلوگیری شود. در ادامه مراحل کشتار و بازرسی طیور به همراه تجهیزات کشتارگاهی مرغ در یک کشتارگاه صنعتی توضیح داده میشود. | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,966 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 724 |