عزیزی بصیر, میثم, ایمانی, احمد, سروی مغانلو, کوروش, مشکینی, سعید. (1398). تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری. , (), 339-351. doi: 10.22059/jfisheries.2020.296836.1134
میثم عزیزی بصیر; احمد ایمانی; کوروش سروی مغانلو; سعید مشکینی. "تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری". , , , 1398, 339-351. doi: 10.22059/jfisheries.2020.296836.1134
عزیزی بصیر, میثم, ایمانی, احمد, سروی مغانلو, کوروش, مشکینی, سعید. (1398). 'تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری', , (), pp. 339-351. doi: 10.22059/jfisheries.2020.296836.1134
عزیزی بصیر, میثم, ایمانی, احمد, سروی مغانلو, کوروش, مشکینی, سعید. تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری. , 1398; (): 339-351. doi: 10.22059/jfisheries.2020.296836.1134


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.