بیتا, سراج. (1397). تغییرات آمین‌های بیوژن در ماهی شوریده طی روش‌های مختلف انجمادزدایی. , 71(3), 256-263. doi: 10.22059/jfisheries.2019.267553.1056
سراج بیتا. "تغییرات آمین‌های بیوژن در ماهی شوریده طی روش‌های مختلف انجمادزدایی". , 71, 3, 1397, 256-263. doi: 10.22059/jfisheries.2019.267553.1056
بیتا, سراج. (1397). 'تغییرات آمین‌های بیوژن در ماهی شوریده طی روش‌های مختلف انجمادزدایی', , 71(3), pp. 256-263. doi: 10.22059/jfisheries.2019.267553.1056
بیتا, سراج. تغییرات آمین‌های بیوژن در ماهی شوریده طی روش‌های مختلف انجمادزدایی. , 1397; 71(3): 256-263. doi: 10.22059/jfisheries.2019.267553.1056


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب