پیشان, محبوبه, عسگری, غلامرضا, جمشیدیان, مجید, امام جمعه, زهرا. (1397). بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی. , (), -. doi: 10.22059/ijbse.2018.260728.665069
محبوبه پیشان; غلامرضا عسگری; مجید جمشیدیان; زهرا امام جمعه. "بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی". , , , 1397, -. doi: 10.22059/ijbse.2018.260728.665069
پیشان, محبوبه, عسگری, غلامرضا, جمشیدیان, مجید, امام جمعه, زهرا. (1397). 'بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijbse.2018.260728.665069
پیشان, محبوبه, عسگری, غلامرضا, جمشیدیان, مجید, امام جمعه, زهرا. بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی. , 1397; (): -. doi: 10.22059/ijbse.2018.260728.665069


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.