حاج محمودی, محمد مهدی, قاسمی, ابراهیم, خوروش, محمد. (1397). تأثیر جایگزینی بخشی از یونجه با تفالۀ چغندر، کاه بدون فرآوری و فراوری‌شده بر عملکرد گاوهای شیری پرتولید. , 49(1), 159-170. doi: 10.22059/ijas.2018.244268.653573
محمد مهدی حاج محمودی; ابراهیم قاسمی; محمد خوروش. "تأثیر جایگزینی بخشی از یونجه با تفالۀ چغندر، کاه بدون فرآوری و فراوری‌شده بر عملکرد گاوهای شیری پرتولید". , 49, 1, 1397, 159-170. doi: 10.22059/ijas.2018.244268.653573
حاج محمودی, محمد مهدی, قاسمی, ابراهیم, خوروش, محمد. (1397). 'تأثیر جایگزینی بخشی از یونجه با تفالۀ چغندر، کاه بدون فرآوری و فراوری‌شده بر عملکرد گاوهای شیری پرتولید', , 49(1), pp. 159-170. doi: 10.22059/ijas.2018.244268.653573
حاج محمودی, محمد مهدی, قاسمی, ابراهیم, خوروش, محمد. تأثیر جایگزینی بخشی از یونجه با تفالۀ چغندر، کاه بدون فرآوری و فراوری‌شده بر عملکرد گاوهای شیری پرتولید. , 1397; 49(1): 159-170. doi: 10.22059/ijas.2018.244268.653573


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب