علی اکبری, فریما, مهدوی, سید امیر حسین, رحمانی, حمیدرضا. (1397). تولید و به‌کارگیری مؤثر آنتی‌بادی اختصاصی زردۀ تخم‌مرغ (IgY) برای مهار باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس. , 49(1), 63-71. doi: 10.22059/ijas.2018.254034.653624
فریما علی اکبری; سید امیر حسین مهدوی; حمیدرضا رحمانی. "تولید و به‌کارگیری مؤثر آنتی‌بادی اختصاصی زردۀ تخم‌مرغ (IgY) برای مهار باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس". , 49, 1, 1397, 63-71. doi: 10.22059/ijas.2018.254034.653624
علی اکبری, فریما, مهدوی, سید امیر حسین, رحمانی, حمیدرضا. (1397). 'تولید و به‌کارگیری مؤثر آنتی‌بادی اختصاصی زردۀ تخم‌مرغ (IgY) برای مهار باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس', , 49(1), pp. 63-71. doi: 10.22059/ijas.2018.254034.653624
علی اکبری, فریما, مهدوی, سید امیر حسین, رحمانی, حمیدرضا. تولید و به‌کارگیری مؤثر آنتی‌بادی اختصاصی زردۀ تخم‌مرغ (IgY) برای مهار باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس. , 1397; 49(1): 63-71. doi: 10.22059/ijas.2018.254034.653624


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب