باقری ورزنه, مریم. (1397). اثر عصاره گیاه تشنه‌داری بر راندمان تجزیه‌پذیری و غلظت ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در مایع شکمبه با استفاده از دستگاه شبیه ساز شکمبه. , 20(2), 269-281. doi: 10.22059/jap.2018.255291.623273
مریم باقری ورزنه. "اثر عصاره گیاه تشنه‌داری بر راندمان تجزیه‌پذیری و غلظت ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در مایع شکمبه با استفاده از دستگاه شبیه ساز شکمبه". , 20, 2, 1397, 269-281. doi: 10.22059/jap.2018.255291.623273
باقری ورزنه, مریم. (1397). 'اثر عصاره گیاه تشنه‌داری بر راندمان تجزیه‌پذیری و غلظت ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در مایع شکمبه با استفاده از دستگاه شبیه ساز شکمبه', , 20(2), pp. 269-281. doi: 10.22059/jap.2018.255291.623273
باقری ورزنه, مریم. اثر عصاره گیاه تشنه‌داری بر راندمان تجزیه‌پذیری و غلظت ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در مایع شکمبه با استفاده از دستگاه شبیه ساز شکمبه. , 1397; 20(2): 269-281. doi: 10.22059/jap.2018.255291.623273


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.