شاکری, پیروز, فضائلی, حسن, زاهدی فر, مجتبی. (1397). تأثیر عصاره تاننی استخراج‌ شده از محصول فرعی پسته با حلال‌های مختلف بر تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه. , 20(2), 243-255. doi: 10.22059/jap.2018.244914.623236
پیروز شاکری; حسن فضائلی; مجتبی زاهدی فر. "تأثیر عصاره تاننی استخراج‌ شده از محصول فرعی پسته با حلال‌های مختلف بر تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه". , 20, 2, 1397, 243-255. doi: 10.22059/jap.2018.244914.623236
شاکری, پیروز, فضائلی, حسن, زاهدی فر, مجتبی. (1397). 'تأثیر عصاره تاننی استخراج‌ شده از محصول فرعی پسته با حلال‌های مختلف بر تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه', , 20(2), pp. 243-255. doi: 10.22059/jap.2018.244914.623236
شاکری, پیروز, فضائلی, حسن, زاهدی فر, مجتبی. تأثیر عصاره تاننی استخراج‌ شده از محصول فرعی پسته با حلال‌های مختلف بر تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه. , 1397; 20(2): 243-255. doi: 10.22059/jap.2018.244914.623236


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب