دهستانی اردکانی, مریم, مستوفی, یونس. (1396). افزایش انبارمانی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم "بی‌دانۀ قرمز" با استفاده از اسانس آویشن. , 48(4), 753-764. doi: 10.22059/ijhs.2017.203185.977
مریم دهستانی اردکانی; یونس مستوفی. "افزایش انبارمانی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم "بی‌دانۀ قرمز" با استفاده از اسانس آویشن". , 48, 4, 1396, 753-764. doi: 10.22059/ijhs.2017.203185.977
دهستانی اردکانی, مریم, مستوفی, یونس. (1396). 'افزایش انبارمانی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم "بی‌دانۀ قرمز" با استفاده از اسانس آویشن', , 48(4), pp. 753-764. doi: 10.22059/ijhs.2017.203185.977
دهستانی اردکانی, مریم, مستوفی, یونس. افزایش انبارمانی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم "بی‌دانۀ قرمز" با استفاده از اسانس آویشن. , 1396; 48(4): 753-764. doi: 10.22059/ijhs.2017.203185.977


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب