مروتی, حسن, عبدی, رحیم, شمسی, محمد مهدی. (1396). بررسی تأثیر غلظتهای مختلف شوری بر بافت آبشش ماهی بنی (Barbus sharpeyi). , 72(2), 243-249. doi: 10.22059/jvr.2017.62668
حسن مروتی; رحیم عبدی; محمد مهدی شمسی. "بررسی تأثیر غلظتهای مختلف شوری بر بافت آبشش ماهی بنی (Barbus sharpeyi)". , 72, 2, 1396, 243-249. doi: 10.22059/jvr.2017.62668
مروتی, حسن, عبدی, رحیم, شمسی, محمد مهدی. (1396). 'بررسی تأثیر غلظتهای مختلف شوری بر بافت آبشش ماهی بنی (Barbus sharpeyi)', , 72(2), pp. 243-249. doi: 10.22059/jvr.2017.62668
مروتی, حسن, عبدی, رحیم, شمسی, محمد مهدی. بررسی تأثیر غلظتهای مختلف شوری بر بافت آبشش ماهی بنی (Barbus sharpeyi). , 1396; 72(2): 243-249. doi: 10.22059/jvr.2017.62668


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب