اصغری, محمدرضا, ابراهیمی, رحیم, حسین زاده, بهرام, قنبریان, داود. (1396). مدل‌سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. , 48(1), 18-9. doi: 10.22059/ijbse.2017.61556
محمدرضا اصغری; رحیم ابراهیمی; بهرام حسین زاده; داود قنبریان. "مدل‌سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی". , 48, 1, 1396, 18-9. doi: 10.22059/ijbse.2017.61556
اصغری, محمدرضا, ابراهیمی, رحیم, حسین زاده, بهرام, قنبریان, داود. (1396). 'مدل‌سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی', , 48(1), pp. 18-9. doi: 10.22059/ijbse.2017.61556
اصغری, محمدرضا, ابراهیمی, رحیم, حسین زاده, بهرام, قنبریان, داود. مدل‌سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. , 1396; 48(1): 18-9. doi: 10.22059/ijbse.2017.61556


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب