برجی, نفیسه, حسن پور اصیل, معظم, صبوری, عاطفه. (1395). تأثیر اسل، ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل‌ شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L.). , 47(1), 93-103. doi: 10.22059/ijhs.2016.58215
نفیسه برجی; معظم حسن پور اصیل; عاطفه صبوری. "تأثیر اسل، ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل‌ شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L.)". , 47, 1, 1395, 93-103. doi: 10.22059/ijhs.2016.58215
برجی, نفیسه, حسن پور اصیل, معظم, صبوری, عاطفه. (1395). 'تأثیر اسل، ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل‌ شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L.)', , 47(1), pp. 93-103. doi: 10.22059/ijhs.2016.58215
برجی, نفیسه, حسن پور اصیل, معظم, صبوری, عاطفه. تأثیر اسل، ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل‌ شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L.). , 1395; 47(1): 93-103. doi: 10.22059/ijhs.2016.58215


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب