- ابراهیمی ب، تقی زاده ا، مهمان نواز ی، پلنگی وا (1389) بررسی روند تجزیه پذیری ماده خشک تفاله انار با استفاده از روش کیسه های نایلونی. پنجمین همایش ملی ایدههای نو در کشاورزی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان – اصفهان، بهمن 1389.
- افشار حمیدی ب و رازقی م ا (1389) تعیین انرژی قابل متابولیسم هضم ماده آلی برخی پسماندهای صنایع غذایی به روش آزمون گاز. همایش ملی مدیریت پسمانده و پساب های کشاورزی. دی ماه 1387.
- بخشیزاده س، تقیزاده ا، جانمحمدی ح و علیجانی ص (1392) تعیین ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تجزیه پذیری تفالههای انگور و دانه انار با استفاده از روشهای کیسه نایلونی و تولید گاز. نشریه پژوهشهای علوم دامی، 23 (3): 1-11.
- بی نام (1391) آمارنامه کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی. دفتر فناوری و اطلاعات، تهران، ایران.
- پوررضا ج، صادقی ق ع و مهری م (1385). تغذیهی مرغ. (تألیف: اسکات، م.ل.،م. س. نشیم، و ر. ح.، یانگ) انتشارات ارکان دانش اصفهان. (چاپ دوم).
- رحیمی ش، رضوانی م ر، دادپسند م و ضمیری م ج (1393) اثر افزودن عصارهی پوسته انار به جیرهی دارای چربی بر گوارشپذیری مواد غذایی، فلورمیکروبی روده و عملکرد جوجههای گوشتی. پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز.
- رضایی پور و، بلداجی ف ا، دستار ب، یعقوب فر ا و قیصری ع ع (1388). تعیین قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و میزان انرژی قابل متابولیسم جیره های حاوی سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در جوجه های گوشتی. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16 (1): 102-90
- غفوریانراد م، نصیریمقدم ح، کرمانشاهی ح و دانش مسگران م (1390) تعیین انرژی قابل متابولیسم، کیفیت پروتئین و ترکیب شیمیایی پودر خون در جوجههای گوشتی و خروسهای بالغ لگهورن. نشریه پژوهشهای علوم دامی ایران. 3(1): 23-15.
- Alvarenga RR, Rodrigues PB, Zangeronimo MG, Freitas RTF, Lima RR, Bertechini AG and Fassani EJ (2011) Energetic values of feedstuffs for broilers determined with in vivo assays and prediction equations. Animal Feed Science and Technology 168: 257– 266.
- Abbasi H, Rezaei K, and Rashidi L (2008) Extraction of essential oils from the seeds of pomegranate using organic solvents and supercritical CO2 . Journal of American Oil Chemistry Social. 85:83-89.
- AOAC (2000) Official Methods of Analysis, 17th edition Official Methods of Analysis of AOAC 210 International, Gaithersburg, MD, USA.
- Hosseini-Vashan S J, Golian A, Yaghobfar, A (2015) Growth, immune, antioxidant, and bone responses of heat stress-exposed broilers fed diets supplemented with tomato pomace. International Journal of Biometeorology. (online available, http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed /?term=hosseini+vashan).
- Khosravi F, Fathi Nasri MH, Farhangfar H and Modaresi SJ (2015) Nutritive value and polyphenol content of pomegranate seed pulp ensiled with different tannin-inactivating agents. Animal Feed Science and Technology 207: 262-266.
- Kushwaha SC, Bera MB, and Kumar P (2013) Nutritional Composition of Detanninated and Fresh Pomegranate Peel Powder. IOSR Journal of Environmental Science, Toxicology and Food Technology 7(1): 38-42.
- Mirzaei-Aghsaghali A, Maheri-Sis N, Mansouri H, Razeghi ME, Mirza-Aghazadeh A, Cheraghi H and Aghajanzadeh-Golshani A (2011) Evaluating potential nutritive value of pomegranate processing by-products for ruminants using in vitro gas production technique. ARPN Journal of Agricultural Biological Science 6: 45-51.
- Nascimento GAJ (2007) Prediction equations of the energetic values of poultry feedstuffs for utilizing the meta-analysis principle. PhD Thesis University Lavras, Minas Gerais, Brazil.
- Nascimento GAJ, Rodrigues PB, Freitas RTF, Bertechini AG, Lima RR and Pucci LEA (2009) Prediction equations to estimate the energy values of plant origin concentrate feeds for poultry utilizing the meta-analysis. Brazilian Journal of Animal Science 38 1265–1271.
- NRC (1994) Nutrient requirements of domestic animals: nutrient requirement of beef cattle (6th Edn.). National Research Council No.5, Washington DC, Natural Academic Science 90 pp.
- Persia ME, Parsons CM, Schang M and Azcona J (2003) Nutritional evaluation of dried tomato seeds. Poultry Science 82(1): 141-146.
- Prakash CVS and Prakash I (2011) Bioactive chemical constituents from pomegranate (Punica granatum) juice, seed and peel: A review. International Journal of Research Chemistry Environmental 1-8.
- Preston TR (1981) The use of by-products for intensive animal production. In: Smith AJ and Gunn RG (Editors), Intensive Animal Production in Developing Countries. British Society in Animal Production Occas Publication 4: 145-150.
- Rodrigues PB, Rostagno HS, Albino LFT, Gomes PC, Barboza WA and Santana RT (2001) Energy values of millet, corn and corn byproducts, determined with broilers and adult cockerels. Brazilian Journal of Animal Science 30: 1767–1778.
- Sayed-Ahmad EF (2014) Evaluation of pomegranate peel fortified pan bread on body weight loss. International Journal of Nutrition and Food Sciences 3(5): 411-420.
- Taher-Maddah M, Maheri-Sis N, Salamatdoustnobar R and Ahmadzadeh A (2012) Comparing nutritive value of ensiled and dried pomegranate peels for ruminants using in vitro gas production technique. Annals of Biological Research 3 (4):1942-1946.
- Taher-Maddah M, Maheri-Sis N, Salamatdoustnobar R and Ahmadzadeh A (2012) Estimating fermentation characteristics and nutritive value of ensiled and dried pomegranate seeds for ruminants using in vitro gas production technique. Open Veterinary Journal 2: 40-45.
- Yaghobfar, A., Boldaji, A. (2002) Influence of level of input and procedure on metabolisable energy and endoge- nous energy loss (EEL) with adult cockerels. British Poultry Science 43: 696-704.
|