شهبازی, سعید, میرواقفی, علیرضا, عابدی, مجید, طاهریان, مهدی. (1394). بررسی اثر درجۀ حرارت در غلظت کشندة (LC50 96-h) سم سایپرمترین (Cypermethrin) در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum, Kamensky, 1901). , 68(3), 421-435. doi: 10.22059/jfisheries.2015.56121
سعید شهبازی; علیرضا میرواقفی; مجید عابدی; مهدی طاهریان. "بررسی اثر درجۀ حرارت در غلظت کشندة (LC50 96-h) سم سایپرمترین (Cypermethrin) در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum, Kamensky, 1901)". , 68, 3, 1394, 421-435. doi: 10.22059/jfisheries.2015.56121
شهبازی, سعید, میرواقفی, علیرضا, عابدی, مجید, طاهریان, مهدی. (1394). 'بررسی اثر درجۀ حرارت در غلظت کشندة (LC50 96-h) سم سایپرمترین (Cypermethrin) در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum, Kamensky, 1901)', , 68(3), pp. 421-435. doi: 10.22059/jfisheries.2015.56121
شهبازی, سعید, میرواقفی, علیرضا, عابدی, مجید, طاهریان, مهدی. بررسی اثر درجۀ حرارت در غلظت کشندة (LC50 96-h) سم سایپرمترین (Cypermethrin) در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum, Kamensky, 1901). , 1394; 68(3): 421-435. doi: 10.22059/jfisheries.2015.56121


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب