خسروی نیا, حشمت اله, علیرضایی, مسعود, قاسمی, صدیقه, نعمتی, شیما. (1394). تأثیر اسانس مرزه خوزستانی بر pH پس از کشتار و پتانسیل آنتی اکسیداتیو عضله سینه مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی. , 70(2), 227-234. doi: 10.22059/jvr.2015.53750
حشمت اله خسروی نیا; مسعود علیرضایی; صدیقه قاسمی; شیما نعمتی. "تأثیر اسانس مرزه خوزستانی بر pH پس از کشتار و پتانسیل آنتی اکسیداتیو عضله سینه مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی". , 70, 2, 1394, 227-234. doi: 10.22059/jvr.2015.53750
خسروی نیا, حشمت اله, علیرضایی, مسعود, قاسمی, صدیقه, نعمتی, شیما. (1394). 'تأثیر اسانس مرزه خوزستانی بر pH پس از کشتار و پتانسیل آنتی اکسیداتیو عضله سینه مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی', , 70(2), pp. 227-234. doi: 10.22059/jvr.2015.53750
خسروی نیا, حشمت اله, علیرضایی, مسعود, قاسمی, صدیقه, نعمتی, شیما. تأثیر اسانس مرزه خوزستانی بر pH پس از کشتار و پتانسیل آنتی اکسیداتیو عضله سینه مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی. , 1394; 70(2): 227-234. doi: 10.22059/jvr.2015.53750


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب