جمشیدی, امیرمحمد, احمدی, علی, درویشی, بابک. (1393). عملکرد و کیفیت غده‌های خوراکی و بذری سیب‌زمینی در واکنش به سطوح مختلف فسفر و زمان‌بندی نیتروژن. , 45(4), 489-498. doi: 10.22059/ijfcs.2014.53559
امیرمحمد جمشیدی; علی احمدی; بابک درویشی. "عملکرد و کیفیت غده‌های خوراکی و بذری سیب‌زمینی در واکنش به سطوح مختلف فسفر و زمان‌بندی نیتروژن". , 45, 4, 1393, 489-498. doi: 10.22059/ijfcs.2014.53559
جمشیدی, امیرمحمد, احمدی, علی, درویشی, بابک. (1393). 'عملکرد و کیفیت غده‌های خوراکی و بذری سیب‌زمینی در واکنش به سطوح مختلف فسفر و زمان‌بندی نیتروژن', , 45(4), pp. 489-498. doi: 10.22059/ijfcs.2014.53559
جمشیدی, امیرمحمد, احمدی, علی, درویشی, بابک. عملکرد و کیفیت غده‌های خوراکی و بذری سیب‌زمینی در واکنش به سطوح مختلف فسفر و زمان‌بندی نیتروژن. , 1393; 45(4): 489-498. doi: 10.22059/ijfcs.2014.53559


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب