سعیدی, کرامت اله, سفیدکن, فاطمه, بابایی, علیرضا. (1393). مطالعه برخی ویژگی‌های فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران. , 16(3), 545-554. doi: 10.22059/jci.2014.53257
کرامت اله سعیدی; فاطمه سفیدکن; علیرضا بابایی. "مطالعه برخی ویژگی‌های فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران". , 16, 3, 1393, 545-554. doi: 10.22059/jci.2014.53257
سعیدی, کرامت اله, سفیدکن, فاطمه, بابایی, علیرضا. (1393). 'مطالعه برخی ویژگی‌های فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران', , 16(3), pp. 545-554. doi: 10.22059/jci.2014.53257
سعیدی, کرامت اله, سفیدکن, فاطمه, بابایی, علیرضا. مطالعه برخی ویژگی‌های فیتوشیمیایی و مورفولوژی میوه نسترن کوهی در شمال ایران. , 1393; 16(3): 545-554. doi: 10.22059/jci.2014.53257


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب