کاظم زاده, مژگان, پیغمبردوست, سید هادی, نجفی, نصرت اله. (1392). بهبود غلظت‌ عناصر غذایی آرد گندم رقم الوند با مصرف تلفیقی کودهای آلی و نیتروژن. , 44(4), 405-420. doi: 10.22059/ijswr.2013.50413
مژگان کاظم زاده; سید هادی پیغمبردوست; نصرت اله نجفی. "بهبود غلظت‌ عناصر غذایی آرد گندم رقم الوند با مصرف تلفیقی کودهای آلی و نیتروژن". , 44, 4, 1392, 405-420. doi: 10.22059/ijswr.2013.50413
کاظم زاده, مژگان, پیغمبردوست, سید هادی, نجفی, نصرت اله. (1392). 'بهبود غلظت‌ عناصر غذایی آرد گندم رقم الوند با مصرف تلفیقی کودهای آلی و نیتروژن', , 44(4), pp. 405-420. doi: 10.22059/ijswr.2013.50413
کاظم زاده, مژگان, پیغمبردوست, سید هادی, نجفی, نصرت اله. بهبود غلظت‌ عناصر غذایی آرد گندم رقم الوند با مصرف تلفیقی کودهای آلی و نیتروژن. , 1392; 44(4): 405-420. doi: 10.22059/ijswr.2013.50413


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب