سیدی مرغکی, اعظم, عبادی, علی, بابالار, مصباح. (1392). بررسی اثر سطوح پتاسیم محلول غذایی، تراکم کاشت و فصل برداشت بر کیفیت و کمیت میوة توت‌فرنگی رقم‌سلوا در سیستم کشت هیدروپونیک. , 44(4), 423-429. doi: 10.22059/ijhs.2013.50366
اعظم سیدی مرغکی; علی عبادی; مصباح بابالار. "بررسی اثر سطوح پتاسیم محلول غذایی، تراکم کاشت و فصل برداشت بر کیفیت و کمیت میوة توت‌فرنگی رقم‌سلوا در سیستم کشت هیدروپونیک". , 44, 4, 1392, 423-429. doi: 10.22059/ijhs.2013.50366
سیدی مرغکی, اعظم, عبادی, علی, بابالار, مصباح. (1392). 'بررسی اثر سطوح پتاسیم محلول غذایی، تراکم کاشت و فصل برداشت بر کیفیت و کمیت میوة توت‌فرنگی رقم‌سلوا در سیستم کشت هیدروپونیک', , 44(4), pp. 423-429. doi: 10.22059/ijhs.2013.50366
سیدی مرغکی, اعظم, عبادی, علی, بابالار, مصباح. بررسی اثر سطوح پتاسیم محلول غذایی، تراکم کاشت و فصل برداشت بر کیفیت و کمیت میوة توت‌فرنگی رقم‌سلوا در سیستم کشت هیدروپونیک. , 1392; 44(4): 423-429. doi: 10.22059/ijhs.2013.50366


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب