غفرانی طبری, دامون, رضوانی, محمد, ضمیری, محمد جواد, دادپسند, محمد. (1392). تأثیر روغن‌های اسانسی حاصل از اورگانو و تایم و آنزیم بتا–گلوکاناز بر عملکرد و گوارش‌پذیری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه‌ی جو. , 68(3), 241-248. doi: 10.22059/jvr.2013.35104
دامون غفرانی طبری; محمد رضوانی; محمد جواد ضمیری; محمد دادپسند. "تأثیر روغن‌های اسانسی حاصل از اورگانو و تایم و آنزیم بتا–گلوکاناز بر عملکرد و گوارش‌پذیری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه‌ی جو". , 68, 3, 1392, 241-248. doi: 10.22059/jvr.2013.35104
غفرانی طبری, دامون, رضوانی, محمد, ضمیری, محمد جواد, دادپسند, محمد. (1392). 'تأثیر روغن‌های اسانسی حاصل از اورگانو و تایم و آنزیم بتا–گلوکاناز بر عملکرد و گوارش‌پذیری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه‌ی جو', , 68(3), pp. 241-248. doi: 10.22059/jvr.2013.35104
غفرانی طبری, دامون, رضوانی, محمد, ضمیری, محمد جواد, دادپسند, محمد. تأثیر روغن‌های اسانسی حاصل از اورگانو و تایم و آنزیم بتا–گلوکاناز بر عملکرد و گوارش‌پذیری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه‌ی جو. , 1392; 68(3): 241-248. doi: 10.22059/jvr.2013.35104


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب