تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,242 |
تعداد مقالات | 67,876 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,497,990 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 90,274,316 |
شیرین کردن آبهای شور بروش تراوش معکوس | ||
نشریه دانشکده فنی | ||
مقاله 9، دوره 27، شماره 0 - شماره پیاپی 1000193، دی 1352 اصل مقاله (264.03 K) | ||
نویسنده | ||
مرتضی حسینیان* | ||
چکیده | ||
تهیه آب مشروب برای اجتماعات کوچک مثل محل استخراج معادن و کمپ های نظامی و یا گروه افرادی که مجبورند برای مدتی طولانی در محلی سکونت نمایند و دسترسی به آب آشامیدنی مناسب ندارند و یا آبهای در دسترس آنها با روشهای ساده تصفیه آب قبل آشامیدن نیستند توجه بسیاری از کارشناسان را بخود جلب کرده است و مطالعات زیادی در زمینه پیدا کردن روش مناسب تهیه آب آشامیدنی اینگونه اجتماعات با توجه به مسایل اقتصادی در جریان است . در حال حاضر بهترین روش تهیه آب آشامیدنی از آبهایی که غلظت املاح آنها بیش از 1000 میلی گرم در لیتر است روش تراوش معکوس تشخیص داده شده و با نتایجی که در این زمینه با توجه به موضوعات اقتصادی تا به حال حاصل گردیده می توان آینده خوبی برای تهیه آب آشامیدنی بورش تراوش معکوس پیش بینی نمود . در این نوشتار سعی شده است ابتدا تاریخچه پیدایش تراوش معکوس و سپس انواع غشا اسمزی و طرز کار آنها در کاهش املاح آب های شور و میزان انرژی مورد نیاز برای تهیه هر متر مکعب آب شیرین مورد مطالعه قرار گیرد . | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
- | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,253 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,036 |