کیایی, سید بابک, فاضلی‌پور, سیمین, شیبانی, محمد تقی. (1391). تأثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی. , 67(1), 49-52. doi: 10.22059/jvr.2012.24259
سید بابک کیایی; سیمین فاضلی‌پور; محمد تقی شیبانی. "تأثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی". , 67, 1, 1391, 49-52. doi: 10.22059/jvr.2012.24259
کیایی, سید بابک, فاضلی‌پور, سیمین, شیبانی, محمد تقی. (1391). 'تأثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی', , 67(1), pp. 49-52. doi: 10.22059/jvr.2012.24259
کیایی, سید بابک, فاضلی‌پور, سیمین, شیبانی, محمد تقی. تأثیر کنجاله سویا در حفظ و نگهداری غضروف مفصل زانو در مدل حیوانی. , 1391; 67(1): 49-52. doi: 10.22059/jvr.2012.24259


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب