تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,106,699 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,211,853 |
بررسی فرآیند خشککردن میوه آلبالو در خشککن مایکروویو – خلاء | ||
مهندسی بیوسیستم ایران | ||
مقاله 9، دوره 41، شماره 2 - شماره پیاپی 415654، اسفند 1389، صفحه 161-328 اصل مقاله (322.38 K) | ||
نویسندگان | ||
علی متولی1؛ سعید مینائی2؛ سلیمان عباسی2؛ عبدالرحمن قادری1 | ||
1کارشناسی ارشد، دانشگاه تربیت مدرس | ||
2دانشیار، دانشگاه تربیت مدرس | ||
چکیده | ||
در این پژوهش، رفتار خشک شدن و تاثیر شرایط مختلف خشک کردن (4 سطح توان مایکروویو 360، 600، 840 و 1200 وات و 4 سطح فشار خلاء 200، 400، 600 و 800 میلی بار) توسط خشک کن مایکروویو- خلاء بر تمایل به از دست دادن رطوبت، ضریب انتشار رطوبت موثر و مقادیر انرژی فعال سازی در میوه آلبالو مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس یافتههای این بررسی ضریب انتشار رطوبت موثر میوه آلبالو بین 9-10×21/3 تا 9-10×005/20 متر مربع بر ثانیه به دست آمد. انرژی فعال سازی با استفاده از یک رابطه نمایی بر مبنای رابطه آرینوس محاسبه شد که بیشترین و کمترین میزان انرژی فعالسازی به ترتیب 91/23 و 23/21 وات بر گرم به دست آمد. انرژی فعال سازی به دست آمده در خشک کن مایکروویو- خلاء برای میوه آلبالو در سطوح مختلف توان و خلاء در سه روش متفاوت بسیار به یکدیگر نزدیک بود. | ||
کلیدواژهها | ||
آلبالو؛ آهنگ تبخیر؛ انرژی فعال سازی؛ ضریب انتشار؛ مایکروویو-خلاء | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 3,154 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 5,943 |