![سامانه نشر مجلات علمی دانشگاه تهران](./data/logo.png)
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,578 |
تعداد مقالات | 71,072 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,683,342 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,912,875 |
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه فشرده ساز مضاعف برای کاهش حجم بسته های علوفه | ||
مهندسی بیوسیستم ایران | ||
مقاله 1، دوره 40، شماره 2 - شماره پیاپی 195078، اسفند 1388 اصل مقاله (330.38 K) | ||
نویسندگان | ||
امین اله معصومی؛ عباس همت؛ علی شهریان | ||
چکیده | ||
به منظور کاهش فضای لازم برای انبار کردن و هزینه حمل و نقل بستههای علوفه و کاه، تدابیری از جمله فشرده سازی مضاعف بستههای علوفه پس از خشک شدن کامل آن توصیه میشود. در تحقیق حاضر یک دستگاه جهت فشرده سازی مضاعف بستههای یونجه و کاه طراحی، ساخته و ارزیابی گردید. از نرم افزارهای Solid works و Nastranبه ترتیب برای مدل کردن و تحلیل تنش اجزاء واحدهای مختلف این دستگاه استفاده شد. طراحی و ساخت اجزاء مختلف سیستم از جمله محفظه فشار، پیستون فشرده کننده و محفظه خروجی دستگاه با توجه به خواص فیزیکی و رئولوژیکی بستهها انجام شد. تأثیر سه سطح فشرده سازی (30، 40 و 50 در صدکرنش اولیه) بر مقدار بازگشت طولی بستههای دوباره فشرده شده یونجه و کاه با آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی بررسی شد. تأثیر نوع محصول و سطح فشردگی بر مقدار بازگشت طولی بستهها در داخل کانال آسایش و پس از خروج بسته از دستگاه در سطح احتمال 1% معنی دار بود. بستههای کاه و یونجه دوباره فشرده شده تا حد 50% کاهش طول، بیشترین بازگشت طولی را داشتند. بنابراین برای دستیابی به یک کاهش طول مورد نظر لازم است که کرنش اضافه در حین عمل فشرده سازی مجدد اعمال شود تا این ازدیاد طول جبران گردد. | ||
کلیدواژهها | ||
بسته کاه؛ بسته یونجه؛ دستگاه؛ فشرده ساز؛ مضاعف | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,449 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 6,584 |