تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,552 |
تعداد مقالات | 70,714 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,600,542 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,809,263 |
بررسی عوامل مختلف دراسانس گیری از دارچین | ||
نشریه دانشکده فنی | ||
مقاله 6، دوره 42، شماره 2 - شماره پیاپی 1880، اردیبهشت 1387 اصل مقاله (317.82 K) | ||
نویسندگان | ||
نسرین محمدبیگی؛ علی حقیقی اصل؛ فرامرز هرمزی* | ||
چکیده | ||
در این مقاله نتایج آزمایش هایی که برای بدست آوردن اسانس دارچینی با کیفیت بالا یا به عبارتی اسانسی با درصد cinnamon aldehyde بالاتر، درتوانهای حرارتی متفاوت، نسبتهای حلال مختلف وحلال با pHهای متفاوت انجام شده، آورده شده است. برای اسانس گیری از روش تقطیر با آب در فشار محیط استفاده شده است. تمامی اسانس های گرفته شده با دستگاه GC ودر شرایط یکسان آنالیز شده است. نتیجه آزمایشهای انجام شده نشان می دهد که در نسبت حلال 25برابر و با استفاده از آب با 11/4=pH به عنوان حلال، میتوان اسانس دارچینی با بالاترین درصد cinnamon aldehyde را بدست آورد. ضمناً اسانس دارچین نسبت به تغییرات توان حرارتی حساس نیست. | ||
کلیدواژهها | ||
اسانس؛ حلال؛ دارچین | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,749 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,415 |