‏میرهادی, محمد جواد, مختصی ‏بیدگلی, علی. (1385). اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم‏. , 8(1), 59-68.
محمد جواد ‏میرهادی; علی مختصی ‏بیدگلی. "اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم‏". , 8, 1, 1385, 59-68.
‏میرهادی, محمد جواد, مختصی ‏بیدگلی, علی. (1385). 'اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم‏', , 8(1), pp. 59-68.
‏میرهادی, محمد جواد, مختصی ‏بیدگلی, علی. اثر سطوح مختلف ازت بر روند رشد و کیفیت پروتئین در دانه سورگوم‏. , 1385; 8(1): 59-68.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب