تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,533 |
تعداد مقالات | 70,506 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,125,214 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,233,712 |
تهیه کنسانتره پروتئینی از کنجاله پنبه دانه جهت مصرف انسان به روش مخلوط حلالها (آب: استن: هگزان) | ||
کشاورزی (منتشر نمی شود) | ||
مقاله 6، دوره 7، شماره 1 - شماره پیاپی 1726، فروردین 1384، صفحه 45-51 اصل مقاله (122.51 K) | ||
نویسندگان | ||
محمد علی نجفی1؛ محمد حسین حداد خداپرست* 2 | ||
1مربی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل، سیستان و بلوچستان - ایران | ||
2دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، خراسان - ایران | ||
چکیده | ||
پنبه دانه دارای 26 درصد چربی است و کنجاله حاصل از فرآیند روغنکشی آن دارای حدود 45 درصد پروتئین است ولی به دلیل داشتن ترکیب سمی گوسیپول از آن برای تغذیه دام استفاده میشود. اثر مخلوط حلالهای آب: استن: هگزان به نسبتهای (1:39:60)، (3:53:44) و (3:67:30) و نیز انجام فرآیند استخراج مرطوب پروتئین برای تهیه کنسانتره پروتئینی خوراکی از کنجاله پنبه دانه رقم ورامین بررسی شد. در کنسانترههای تولید شده میزان فیبر خام، ازت محلول، چربی، طبق روشهای استاندارد و گوسیپول آزاد و کل به روش HPLC تعیین شد. نتایج نشان داد که کنسانتره حاصل از استخراج با حلال آب: استن: هگزان به نسبت (1:39:60) بدون انجام فرآیند استخراج مرطوب، براساس استانداردهای جهانی برای انسان قابل استفاده است. | ||
کلیدواژهها | ||
پروتئین؛ پنبه دانه؛ کنجاله؛ کنسانتره؛ مخلوط حلال ها | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,972 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,596 |