پیرمحمدی, رسول, شیوازاد, محمود, حکیمی, علی اکبر یوسف. (1378). بررسی ارزش غذایی پروتئینهای تک یاخته تولید ایران در تغذیه جوجه های گوشتی. , 2(0), -.
رسول پیرمحمدی; محمود شیوازاد; علی اکبر یوسف حکیمی. "بررسی ارزش غذایی پروتئینهای تک یاخته تولید ایران در تغذیه جوجه های گوشتی". , 2, 0, 1378, -.
پیرمحمدی, رسول, شیوازاد, محمود, حکیمی, علی اکبر یوسف. (1378). 'بررسی ارزش غذایی پروتئینهای تک یاخته تولید ایران در تغذیه جوجه های گوشتی', , 2(0), pp. -.
پیرمحمدی, رسول, شیوازاد, محمود, حکیمی, علی اکبر یوسف. بررسی ارزش غذایی پروتئینهای تک یاخته تولید ایران در تغذیه جوجه های گوشتی. , 1378; 2(0): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب