طالعی, علیرضا, بیگی, امیر حسین. (1375). بررسی میزان ترکیب پذیری و هتروزیس در ارقام گندم نان به روش دو رگ گیری دی آلل. , 1(0), -.
علیرضا طالعی; امیر حسین بیگی. "بررسی میزان ترکیب پذیری و هتروزیس در ارقام گندم نان به روش دو رگ گیری دی آلل". , 1, 0, 1375, -.
طالعی, علیرضا, بیگی, امیر حسین. (1375). 'بررسی میزان ترکیب پذیری و هتروزیس در ارقام گندم نان به روش دو رگ گیری دی آلل', , 1(0), pp. -.
طالعی, علیرضا, بیگی, امیر حسین. بررسی میزان ترکیب پذیری و هتروزیس در ارقام گندم نان به روش دو رگ گیری دی آلل. , 1375; 1(0): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب