تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,241 |
تعداد مقالات | 67,872 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,473,918 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 90,243,057 |
اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین دوره پرورش بر عملکرد مرغهای بومی درطی دوره تخمگذاری | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 4، دوره 1، شماره 0 - شماره پیاپی 1249، اردیبهشت 1375 اصل مقاله (444.81 K) | ||
نویسندگان | ||
عباسعلی قیصری؛ ابوالقاسم گلیان* | ||
چکیده | ||
نیمچه های بومی در طی دوره های مختلف پرورش با 9 رژیم غذایی تغذیه شدند. تمام مرغها در دوره تخمگذاری با یک جیره مشابه تغذیه شدند. میانگین مربوط به وزن اولین تخم مرغ‘ میزان مصرف خوراک‘ وزن تخم مرغ و ضریب تبدیل خوراک در طی دوره تخمگذاری 22 تا 54 هفتگی بطور معنی داری (05/0>P) تحت تاثیر سطح انرژی و پروتئین جیره قرار نگرفته بودند. در صورتیکه درصد تولید تخم مرغ از مرغهای پیش تغذیه شده با جیره حاوی 2500 و 2900 کیلوکالری بود. سن بلوغ نیمچه ها با افزایش سطح پروتئین جیره ها کاهش یافت. | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
The native pullets were fed nine dietary regimens. All pullets were fed the same diet during the production period. First egg weight,daily feed intake ,egg weight and feed efficiency during the laying period of 22 to 54 weeks of age were not affected significantly (P >0.05) by the dietary energy and protein level as well. When dietary energy levels of 2500, 2700 and 2900 Kcal/Kg of diet were compared to the egg produced ,the average percent of egg production was significantly (P>0.05) higher in hens recieved 2500 Kcl/Kg of diet than other energy levels.However ,the age of maturity was decreased as the dietary protein levels for pullets increased. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,747 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 843 |