تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,572 |
تعداد مقالات | 71,020 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,495,658 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,757,377 |
رابطه بین کیفیت آرد وزیر واحدهای گلوتنین باوزن مولکولی بالا در گندم | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 2، دوره 1، شماره 0 - شماره پیاپی 1241، فروردین 1375 اصل مقاله (636.86 K) | ||
نویسنده | ||
عبدالمجید رضایی* | ||
چکیده | ||
روابط بین زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا وخواص کیفی آرد با استفاده از لاین های هموزیگوت تصادفی حاصل از تلاقی بین 5 واریته با ارزش نانوائی کم و زیاد وواجد آللهای مختلف در 3 لوکوس کنترل کننده پروتئین ذخیره ای گندم مورد مطالعه قرار گرفت. از روش الکتروفورزبا ژل پلی آکریلامید برای تعیین ترکیبات مختلف آللها استفاده شد. تنوع آللی در لوکوس GLU-DI باعث وقوع حداکثر اختلافات مشاهده شده درمقدار رسوب ‘ زمان اختلاط ‘ مقاومت خمیر وحجم نان گردید. زیر واحدهای 10+5 که توسط آللهای GLU-DI کنترل می شوند. نسبت به زیر واحدهای 11+2 و 12+2 برتری داشتند . بطور کلی ‘ زیر واحدهای گلوتینی که توسط آللهای کروموزوم 1D کنترل می شوند . بیشترین تاثیر را بر ارزش نانوایی وخواص کیفی داشتند. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,513 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 755 |