تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,109,938 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,213,718 |
بررسی عملکرد ‘ پروتئین و صفات کیفی ارقام لوبیا چشم بلبلی | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 7، 1و2و3، شماره 0 - شماره پیاپی 1222، فروردین 1359 اصل مقاله (508.75 K) | ||
نویسندگان | ||
منصور توکلی؛ اشرف علوی* | ||
چکیده | ||
در این بررسی 12 رقم لوبیا چشم بلبلی از نظر عملکرد ‘ پروتئین ‘ پروتئین در واحد سطح و تعدادی از صفات کیفی مورد مقایسه قرار گرفت .همچنین رابطه عملکرد با پروتئین با صفات کیفی و یکایک این صفات با یکدیگر مورد مطالعه قرار گرفت. اختلاف بین ارقام لوبیا چشم بلبلی از نظرعملکرد‘ میزان پروتئین درهکتار‘ مدت پخت‘ یکنواختی پخت‘ بو وخوش خوراکی معنی دار گردید. بین ارقام مورد آزمایش از نظر سایر صفات اختلاف معنی داری مشاهده نشد. ضریب همبستگی پروتئین بابو ویکنواختی پخت بامزه از نظر آماری معنی دار گردید. نتایج نشان داد که درحدود 77 درصد تغییرات خوش خوراکی لوبیا چشم بلبلی معلول تأثیر سه صفت بو ویکنواختی پخت ومزه این محصول می باشد. تأثیر سه صفت نامبرده د رخوش خوراکی به ترتیب د رحدود 13‘56 و 30 درصد بر آورد گردید. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,998 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 934 |