تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,573 |
تعداد مقالات | 71,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,523,945 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,784,082 |
مقایسه اثر روشهای مختلف تکثیر بر عملکرد و کیفیت دو رقم پیاز | ||
کشاورزی (منتشر نمی شود) | ||
مقاله 1، دوره 5، شماره 2 - شماره پیاپی 424، مهر 1382، صفحه 1-6 اصل مقاله (203 K) | ||
نویسندگان | ||
احمد اصغرزاده1؛ الیاس نیستانى2؛ مجید رفیعی* 1 | ||
1عضو هیات علمی گروه کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان | ||
2عضو هیات علمی ایستگاه تحقیقات دیم شمال خراسان | ||
چکیده | ||
برای مقایسه اثر روشهای مختلف کشت بر خصوصیات عملکرد گیاه پیاز یک آزمایش فاکتوریل شامل سه روش کشت (بذر، نشاء و سوخجه) و دو رقم پیاز (آذرشهر و سفید کاشان) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. در هر رقم تأثیر روشهای کشت بر عملکرد و کیفیت محصول معنی دار بود. عملکرد رقم آذرشهر در روش کشت سوخچه ها حدود 30 درصد بیشتر از روش کشت بذر بود. در رقم سفید کاشان بیشترین عملکرد از روش کشت نشاء حاصل شد ولی تفاوت آن با دو روش دیگر معنی دار نبود (05/0 >P). تفاوت درصد کاهش وزن سوخ ها در انبار معنی دار بود. در رقم آذرشهر کمترین آن مربوط به کشت بذر و بیشترین آن مربوط به کشت نثاء بود. در رقم سفید کاشان مقدار درصد کاهش رزن در روش کشت نشاء کمترین و بیشترین آن مربوط به کشت بذر بود. بیشترین درصد ماده خشک در رقم آذرشهر از کشت بذر ولی در رقم سفید کاشان بیشترین درصد ماده خشک مربوط به روش کشت سوخچه ها بود. | ||
کلیدواژهها | ||
بذر؛ پیاز آذرشهر؛ پیاز سفید کاشان؛ سوخ؛ سوخچه؛ نشاء | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,638 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,008 |