1.

Antioxidant Activity, Total Phenolic Compounds and Anthocyanin Contents in 35 Different Grapevine (Vitis vinifera L.) Cultivars Grown in Fars Province

دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 151-161
Saeid Eshghi؛ Loghman Salehi؛ Mohamad Javad Karami

2.

Impact of Salicylic Acid on Phenolic Metabolism and Antioxidant Activity in Four Grape Cultivars During Cold Storage

دوره 4، شماره 2، اسفند 2017، صفحه 217-228
Ghader Habibi

3.

اثر اسید ان فنیل فتالامیک بر تشکیل میوه و برخی شاخص های مورفولوژیک حبه های چهار رقم انگور(Vitis Vinifera L.)

دوره 43، شماره 1، مرداد 1391، صفحه 103-113
سیدضیاء نصرتی؛ مهدی حدادی نژاد؛ اله داد سلیم پور؛ رقیه جوانپور هروی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب