76.

تأثیرکنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مدت زمان نگهداری در یخچال

دوره 75، شماره 2، تیر 1399، صفحه 173-184
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

77.

تأثیر محلول‌پاشی کلات آهن و نانوکلات آهن بر صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس ریحان مقدس

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 595-606
امل مقدم؛ محمد محمودی سورستانی؛ احمد فرخیان فیروزی؛ زهرا رمضانی؛ فرخنده اسکندری

78.

تأثیر محلول‌پاشی متانول بر ویژگی‌های کمی و تنظیم‌کننده‌های اسمزی بادرشبو (Dracocephlum moldavica L.) در شرایط کم آبیاری

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 149-158
محمود رمرودی؛ مجتبی چزگی؛ محمد گلوی

79.

تأثیر نانوکلات روی بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی زرین گیاه یا بادرنجبویه دنایی در شرایط تنش خشکی

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 755-767
سودابه مفاخری؛ بهور اصغری؛ محمد جواد نیکجویان

80.

تأثیر نانوکود فسفر و ورمی‌کمپوست بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 177-187
محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار؛ وحید اکبرپور؛ نیره قربانی

81.

تداخل علف‌های هرز تاج‌خروس ریشه قرمز (Amaranthus retroflexus L.) و سوروف (Echinochloa crus-galli (L.) P. Beauv) بر عملکرد و اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.)

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 658-645
سیده رقیه حسینی ولیکی؛ رحمت عباسی؛ همت اله پیردشتی؛ وحید اکبرپور

82.

ترکیبات موجود در اسانس پوست دارچین و خاصیت ضدقارچی آن علیه قارچ‎های مولد پوسیدگی‎های میوه ‏ها‎

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 907-920
مسلم موسویان؛ عیدی بازگیر؛ عارف مرادپور

83.

تشخیص تاثیر روش خشک کردن دو گونه آویشن بر بازدهی اسانس با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی

دوره 43، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 85-91
محمدتقی گلمکانی؛ کرامت اله رضائی؛ محمدسعید یارمند

84.

تغییرات فصلی میزان، عملکرد و اجزای اسانس نعنا دشتی کشت‌شده در منطقة شوشتر

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 613-625
محمد محمودی سورستانی؛ مهرداد اکبرزاده

85.

فعالیت قارچ کشی اسانس چند گیاه دارویی علیه قارچ عامل پژمردگی آوندی گوجه فرنگی

دوره 2، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 27-33
محمد امین کهن مو؛ فاطمه جمالی

86.

قابلیت بیوکنترلی برخی اسانس‌های گیاهی بر رشد Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری سیب

دوره 3، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 77-86
آیت طاهری دهکردی؛ معین خجسته؛ عزیزاله خندان میرکوهی

87.

مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر زمان نگهداری سوسیس تازه بوقلمون با بسته بندی معمولی در دمای یخچالی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 323-333
سمیرا فیاض فر؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ فاطمه غلامی؛ نجمه مقیمی

88.

مطالعه سازگاری و ارزیابی عملکرد اسانس توده های بومی علف لیموی ایران

دوره 36، شماره 1، فروردین 1384
محمد حسین میرجلیلی؛ سید محمد فخر طباطبایی؛ رضا امید بیگی

89.

مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L. ssp. vulgare) جمع آوری شده از جنوب چالوس در مراحل گلدهی و بذردهی

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 153-159
سیدعلی اندی؛ وحیده ناظری؛ جواد هادیان

90.

مقایسه کمی و کیفی اسانس حاصل از صمغ درخت بنه در سیزده رویشگاه طبیعی

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 419-428
مریم دیده ور؛ محمدتقی عبادی؛ مهدی عیاری نوش آبادی

91.

واکنش کمی و کیفی گل‌محمدی (Rosa damascena Mill.) به کاربرد عنصرهای غذایی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 921-932
بهلول عباس زاده

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.