1.

اثر قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی،قابلیت هضم و تجزیه‌پذیری تفاله چغندرقند

دوره 40، شماره 4، اسفند 1388
مسعود دشتی ساریدرق؛ یوسف روزبهان؛ سید عباس شجاع‌الساداتی

2.

اثر منبع الیافی جیره بر مصرف خوراک و انرژی، گوارش‏پذیری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیری در دوره انتقال

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 337-349
علی نرگس خانی؛ علی محرری؛ حسین مهربان؛ محمد جواد ضمیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب