1.

برآورد ترکیب‌پذیری عملکرد و اجزاء آن با استفاده از تجزیه دی‌آلل در ارقام طالبی ایرانی

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 257-286
محمود اکرمی؛ حمید دهقانی؛ مختار جلالی جواران؛ رسول محمدی

2.

بررسی اثر متقابل ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی ژنوتیپ‌های توتون ویرجینیا با محیط

دوره 42، شماره 3، آذر 1390، صفحه 519-526
سید مصطفی صادقی؛ حبیب اله سمیع زاده؛ فاطمه جاوید؛ فواد فاتحی

3.

بررسی ترکیب‌پذیری لاین‌ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی‌آلل

دوره 41، شماره 1، خرداد 1389
سید مصطفی صادقی؛ حبیب اله سمیع زاده؛ مهرزاد اله قلی پور

4.

تجزیه و تحلیل ترکیب‌پذیری عملکرد اسانس گشنیز تحت رژیم‌های متفاوت آبیاری با استفاده از روش GGE بای‌پلات

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 189-199
امیر قلی زاده؛ حمید دهقانی؛ مصطفی خدادادی

5.

تعیین ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی برای عملکرد علوفه و صفات زراعی یونجه (Medicago sativa L.) در تلاقی دی‌آلل

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 637-646
ویدا قطبی؛ حمید دهقانی؛ رجب چوکان؛ احمد معینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب