26.

تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 339-347
محمد سیاری؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری

27.

تغییر فعالیت آنزیم‌های سوپراکسید دیسموتاز و پراکسیداز تحت تأثیر انواع آب و دور آبیاری در گیاه زینتی پروانش

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 49-59
داود هاشم آبادی

28.

غربال ارقام توت فرنگی متحمل به سرمای زمستانه براساس برخی شاخص های فیزیولوژیکی

دوره 3، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 215-228
فرهاد کرمی؛ منصور غلامی؛ احمد ارشادی؛ عادل سی و سه مرده

29.

کاربرد اسید هیومیک و سوپرجاذب نانوکامپوزیت بر خصوصیات رشد و مقابله با تنش خشکی در چمن

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 387-402
حوا بیگدلی نسب؛ موسی سلگی؛ مینا تقی زاده

30.

کاهش آسیب سرمازدگی و بهبود ویژگی‌های پاداکسندگی میوۀ انار با تیمارهای پیش و پس از برداشت با کاربرد متیل‌جاسمونات

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 335-349
مصباح بابالار؛ فرهاد پیرزاد؛ محمد علی عسکری سرچشمه؛ علیرضا طلایی؛ حسین لسانی

31.

مقایسه اثرات لاکتات‌کلسیم و پوترسین بر کیفیت پس از برداشت فلفل دلمه‌ای

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 973-979
نعیمه سلطانی

32.

نقش برگ پاشی نانوکودها در تعدیل اثرات منفی تنش شوری در کینوا

دوره 22، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 587-600
فائزه حیدری؛ جلال[ جلیلیان؛ اسماعیل قلی نژاد

33.

نقش خشکی در تغییر برخی از ویژگی‌های مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی پایه‌های مرکبات

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 949-958
رضا فیفائی؛ هرمز عبادی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.