1.

تأثیر عصاره الکلی گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) پرتو‌دیده بر زنده‌مانی باکتری لاکتی کازئی باسیلوس پاراکازئی M4PM99 و ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی ماست پروبیوتیکی

دوره 78، شماره 4، دی 1402، صفحه 247-258
پوریا قربان زاده؛ مهنوش پارسایی مهر؛ مرضیه حیدریه؛ اشکان جبلی جوان

2.

تاثیر محلول پاشی نانوذرات سلنیوم (SeNPs) بر ویژگی های ظاهری و بیوشیمیایی گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) تحت تنش خشکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 آذر 1403
مریم رضاقلی؛ جواد رضاپور فرد؛ رضا درویش زاده

3.

ترکیب شیمیایی، ویژگی‌های کیفی و پایداری اکسیداتیو گوشت بره‌های تغذیه شده با سطوح مختلف ‏گیاه دارویی خرفه

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 79-90
صادق میاحی؛ کمال شجاعیان؛ مرتضی چاجی؛ قاسم جلیلوند

4.

سنتز نانوذرات نقره به روش سازگار با محیط‌زیست با استفاده از عصارة هیدروالکلی Laurencia caspica و ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آن

دوره 78، ویژه‌نامه پایش و مدیریت آلاینده‌های محیط‌زیست طبیعی، تیر 1404، صفحه 87-100
شهاب اوجانی؛ فرید غلامرضا فهیمی؛ محسن محمدی؛ میثم پاشایی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب