1.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا

دوره 74، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 187-197
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

2.

ارزیابی رابطه بین تعداد دانه، آب مصرفی در تبخیر تعرق و مقدار آب نسبی برگ با وزن دانه کلزا

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 257-270
ابوالفضل فرجی

3.

ارزیابی واکنش ژنوتیپ های زمستانة کلزا به تنش خشکی آخر فصل در شرایط کاربرد سولفات آمونیوم

دوره 20، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 627-642
سلمان عظیمی سوران؛ حسین امیر شکاری؛ امیرحسین شیرانی راد؛ جواد مظفری؛ محمدحسین فتوکیان

4.

بررسی تأثیر دما و فتوپریود بر مراحل رشدو نمو دو رقم کلزا

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1049-1062
ابوالفضل فرجی

5.

رده بندی چند رقم کانولا بر مبنای پروتئین کل و ذخیره و اسیدهای چرب دانه

دوره 36، شماره 5، تابستان 1384
مسعود خیامی؛ رضا حیدری؛ طیبه ریگازاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.