1.

اثر باکتری‌های تأمین‌کننده نیتروژن و فسفر بر ویژگی‌های نشای گوجه‌فرنگی

دوره 52، شماره 1، بهار 1400، صفحه 113-123
کامبیز مشایخی؛ ایوب قربانی دهکردی؛ سید جواد موسوی زاده؛ کامران رهنما

2.

تأثیر تغذیه روی بر کاهش خسارت اکسیداتیو ناشی از تنش شوری در دو رقم زیتون

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 329-343
محمد رضا نائینی؛ محمود اثنی عشری؛ امیرحسین خوشگفتارمنش؛ محمد هادی میرزاپور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.