26.

قیمت‌گذاری شیر در ایران: چالش‌ها و راهکارها

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 59-69
علی صادقی سفیدمزگی؛ محمود زارع بیدکی؛ نرگس شیروانی بروجنی؛ شهرام درزی لاریجانی

27.

مطالعه اثر سیستم لاکتوپراکسیداز و لاکتوپراکسیداز همراه ریبوفلاوین بر روی آفلاتوکسین M1 در شیر

دوره 55، شماره 4، بهمن 1379
دکتر گیتی کریم؛ دکتر ابوالفضل کامکار

28.

مطالعه تاثیر برخی پروبیوتیک‌ها برروی‌اشریشیاکلی ‌ 7:H157O در شرایط رشد توامان در شیر

دوره 64، شماره 4، دی 1388
حمید میرزایی؛ محمد رضا نهایی؛ افشین جوادی؛ مهدی احمدی منش

29.

مطالعه خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی شیر الاغ؛ یک نوشیدنی فراسودمند

دوره 21، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 32-37
علیرضا ابراهیمی؛ میرحسن موسوی

30.

مطالعه ژن‌های حدت سویه‌های وروتوکسین‌زای باکتری اشریشیا کلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه

دوره 66، شماره 3، مهر 1390، صفحه 223-228
مجتبی بنیادیان؛ تقی زهرایی صالحی؛ محمدرضا محزونیه؛ فروغ اخوان طاهری

31.

مطالعه کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون به عنوان تابعی از pH شیر

دوره 36، شماره 2، اردیبهشت 1384
سیدمحمدعلی رضوی

32.

مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
مهشید جهادی؛ محمدرضا احسانی؛ سعیده سادات موسوی

33.

مقایسه سیستم تقاضای تقریباً ایده آل و مدل روتردام برای شیر و فرآورده‌های لبنی

دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 693-703
سعید یزدانی؛ حبیبه شرافتمند

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.