1.

Alteration in Essential Oil Yield and Compositions of Multi-Cut Dracocephalum polychaetum Grown under Different Fertilization Methods

دوره 7، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 13-26
Abbas Fallah؛ S-Zahra Hosseini Cici

2.

Antimicrobial effect of clove alcoholic extract and essential oil on Escherichia coli O157: H7

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 120-124
Zahra Khoshdouni Farahani

3.

Chemical composition and antimicrobial activity of Pelargonium roseum essential oil from Southwest of Iran

دوره 1، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 33-38
Fatemeh Azhdarzadeh؛ Mohammad Hojjati؛ Saeed Tahmuzi Didehban

4.

Chemical compounds and antibacterial and antioxidant properties of citron (Citrus medica L.) peel essential oil

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 71-76
Roghayeh Vahidi؛ Rezvan Pourahmad؛ Razzagh Mahmoudi

5.

Comparison and Correlation of the Compositions in Volatile Constituents from Different Parts of Summer Savory (Satureja hortensis L.)

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 295-304
Karim Farmanpour-Kalalagh؛ Mehdi Mohebodini؛ Naser Sabaghnia

6.

Effect of chitosan and Trachyspermum ammi essential oil on microbial growth, proteolytic spoilage, lipid oxidation and sensory attributes of chicken fillet during refrigerated storage

دوره 12، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 69-78
Ashkan Jebelli Javan؛ Masoumeh Moslemi؛ Shaghayegh Salimirad؛ Soheil Soleymanpour

7.

Essential oils: in vitro antioxidant activities and their utilizations in storage life increment of foods

دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 128-137
Reza Farahmandfar؛ Behraad Tirgarian

8.

Incorporation of essential oils with antibiotic properties in edible packaging films

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 77-84
Arezou Khezerlou؛ Maryam Azizi-Lalabadi؛ Mir-Michael Mousavi؛ Ali Ehsani

9.

Phytochemical and morphological features of Moldavian Balm (Dracocephalum moldavica L.) and Fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) in intercropping and pure stand cultivation systems and different fertilizer sources

دوره 10، شماره 4، دی 2023، صفحه 237-256
Lida Ganbari Torkamany؛ Hassan Mahdavikia؛ Esmaeil Rezaei-Chiyaneh؛ Mohsen Barin؛ Martin Leonardo Battaglia

10.

Quantity and Quality of Hyssop (Hyssopus officinalis L.) Affected by Precision Harvesting

دوره 8، شماره 3، آذر 2021، صفحه 291-304
Ali Saebi؛ Saeid Minaei؛ Ali Reza Mahdavian؛ Mohammad-Taghi Ebadi

11.

اثرات اسانس آویشن شیرازی ‘ اسید استیک ‘ درجه حرارت وزمان نگهداری بر روی احتمال رشدیک سلول و سلولهای مورد نیاز سالمونلا تایفی موریم درمحیط آبگوشت قلب –مغز

دوره 61، شماره 2، مرداد 1385
دکتر ودود رضویلر؛ دکتر افشین آخوندزاده بستی؛ دکتر رضا عباسی فر؛ دکتر بهراد رادمهر

12.

اثر اسانس‌ مرزه خوزستانی، رشینگری، کارواکرول و قارچ‌کش بنومیل بر بازدارندگی رشد قارچ Botrytis cinerea Pres.: Fr. عامل بیماری پوسیدگی خاکستری میوه

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 531-540
مصطفی درویش نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ بهرام دلفان

13.

اثر اسید سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 655-667
سمیه نجارزاده؛ جابر پناهنده؛ سعیده علیزاده سالطه؛ فریبرز زارع نهندی

14.

اثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
رضا امیدبیگی؛ محمد محمودی سورستانی

15.

اثر تنش شوری بر برخی عناصر معدنی و ویژگی‌های بیوشیمیایی گیاه دارویی زنیان (Carum copticum L. C.B. Clarke)

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 127-139
سعید دوازده امامی؛ شکوفه انتشاری؛ مرضیه اله دادی؛ شهرام یاسمنی

16.

اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 67-77
رضا فرهمندفر؛ ابراهیم سهرابی

17.

اثر سری‌های افزایشی در کشت مخلوط آفتابگردان و ریحان، تحت رژیم‌های آبیاری شور و شیرین بر عملکرد و شاخص سودمندی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 311-323
سارا نجفی؛ عیسی خمری؛ احمد قنبری؛ مهدی دهمرده

18.

اثر شرایط کشت و روشهای مختلف خشک کردن، بر مدت زمان خشک شدن، میزان اسانس، خصوصیات رنگ و بار میکروبی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 243-254
سعیده محتشمی؛ مصباح بابالار؛ سیدمحمد ابراهیم زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی؛ جمانه ادیب

19.

اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی زنیان در سطوح مختلف آبیاری

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 775-788
اسماعیل رضائی چیانه؛ جلال جلیلیان؛ ال ناز ابراهیمیان؛ سیدمحمد سیدی

20.

اثر محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک و اسید جاسمونیک بر ویژگی‌های بیوشیمیایی و زراعی آویشن (Thymus vulgaris L.) در شرایط تنش خشکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 بهمن 1400
محمد نصری؛ زهرا کریمی؛ میثم اویسی؛ پورنگ کسرایی؛ حمیدرضا لاریجانی

21.

اثر محلول‌پاشی با اسید‌های آمینه و همزیستی با گونه‌های قارچ مایکوریزا بر ویژگی‌های گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 615-629
مهدی طاهری اصغری

22.

اثر نظام‌های مختلف تغذیه‌ای بر ویژگی‌های رویشی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه تاتوره

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 869-888
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده

23.

اجزای شیمیایی و خواص حشره‌کشی اسانس‌های استخراج‌شده از چهار اکوتیپ زیره سبز روی لاروهای کرم ساقه‌خوار ذرت

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 409-416
رضا صادقی؛ محمد رضا عشرتی؛ سید محمد مهدی مرتضویان؛ ارسلان جمشیدنیا؛ عسگر عباداللهی

24.

ارزیابی برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی زیره سبز با استفاده از آب مغناطیسی و سوپرجاذب تحت رژیم کم آبیاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 آذر 1401
علی آشوری؛ منوچهر قلی پور؛ احمد غلامی؛ حمید عباس دخت

25.

ارزیابی پاسخ به تنش کم‌آبی در اکوتیپ‌های مختلف آویشن دنایی (Thymus daenensis subsp.daenensis) با استفاده از شاخص‌های تحمل تنش

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 563-573
جلال خورشیدی؛ مجید شکرپور؛ وحیده ناظری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.